Agenda

Preliminary agenda. Please check back for regular updates.


DAY 1 – Nov. 3, 2020

TIME

MINS.

ITEM

1:00pm – 1:10pm

10 mins.

Host welcome

1:10pm – 1:40pm

30 mins.

Guest speaker – TBD

1:40pm – 1:50pm

10 mins.

BREAK  

1:50pm – 2:20pm

30 mins

Residential Deployment Models Panel

2:20pm – 2:50pm

30 mins.

BREAK – Entertainment

2:50pm – 3:20pm

30 mins.

Bridging the Digital Divide Panel

3:20pm – 3:25pm

5 mins.

BREAK 

3:25pm – 4:25pm

60 mins.

Virtual Trade Show

4:25pm – 5:00pm

35 mins.

Keynote Speaker 

5:00pm – 5:15pm

15 mins.

Host wrap up 

5:15pm – 5:30pm

15 mins.

Virtual Lounge – Cocktail hour mixologist


DAY 2 – Nov. 4, 2020 

TIME

MINS.

ITEM

1:00pm – 1:10pm

10 mins.

Host recap

1:10pm – 1:40pm

30 mins.

Speaker – Matt Stein

1:40pm – 2:00pm

20 mins.

BREAK – Entertainment

2:00pm – 2:30pm

30 mins

Keynote Speaker or Panel – TBD

(includes introduction, and host thank you)

2:30pm – 3:00pm

30 mins.

10th Anniversary Awards

3:00pm – 3:30pm

30 mins.

Regulatory Panel

3:30pm – 3:35pm

5 mins.

BREAK

3:35pm – 4:00pm

25 mins.

Virtual Trade Show

4:00pm – 4:15pm

15 mins.

Entertainment

4:15pm – 4:30pm

15 mins.

Host wrap up


LET’S WORK TOGETHER

Brought to you by CNOC:
Competitive Network Operators of Canada (CNOC)